Változhat az iPhone 16 kameraszigete

Az Apple a pletykák szerint megváltoztatja a belépőszintű iPhone 16 kialakítását, a hátlapi kamerák átlós elrendezésről függőlegesre váltanak, amit legutóbb az iPhone 12-nél láttunk 2020-ban.

Egy új renderelési és dizájnvázlat jelent meg az interneten, amely részletesen bemutatja a hátoldalon két szenzornak otthont adó, pillér alakú kameraszigetet, amelynek oldalán található a LED-vaku. A @MajinBuOfficial x @upintheozone által készített renderek kék színben mutatják az iPhone 16-ot.

Az Apple Hub különálló renderelése az iPhone 16 Pro-val való összehasonlítás mellett néhány további színválasztékot is megmutat, amely várhatóan ugyanazt az alapvető kialakítást kínálja majd, mint az iPhone 15 Pro. A pletykák alapján az iPhone 16 újratervezett kameraszigetének indoklása az, hogy a készülék térhatású videókat rögzíthessen, amelyeket aztán az Apple Vision Pro-n lehet lejátszani.

Az eddigi kiszivárgások alapján az iPhone 16 és 16 Plus megtartja a 60 Hz-es frissítési frekvenciájú kijelzőt. Az iPhone 16 és 16 Plus a pletykák szerint megkapja az Action gombot és az Apple А18 lapkakészletet is a 8 GB RAM és a Wi-Fi 6E kapcsolat mellett.

Forrás: androidportal.hu

Kép forrása: twitter.com/theapplehub