iPhone törött hátlapcsere lézerrel

Az üveghátlap előnyei

A fémhátlapok helyett az Apple miért váltott az üveg hátlapok alkalmazására?

Választásukat marketing és technológiai okok is befolyásolták, melyek célja a felhasználói élmény fokozása volt. Az üveg hátlap kétségkívül elegáns megjelenést biztosít az iPhone okostelefonoknak. A luxusérzet mellett ugyanakkor másik előnye is van: a vezeték nélküli töltési technológia alkalmazási lehetősége.

A vezeték nélküli töltés egyre általánossabbá válik. A gyártók által alkalmazott fém hátlap a vezeték nélküli töltési technológia akadályát jelentik, ezenkívül a fém jó hő- és elektromos vezető tulajdonságának köszönhetően az okostelefon gyorsan fel tud melegedni. Az üveg hátlap így tökéletes megoldásnak bizonyolt: lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést, emellett könnyen formázható, prémium megjelenést biztosít, illetve az edzett üveghátlap alkalmazása törés esetén sem károsítja a telefont.

Ha megtörtént a baj...

Mindannyian hajlamosak vagyunk véletlenül leejteni mobiltelefonunkat. Ez óhatatlanul, a legnagyobb óvatosság ellenére is megtörténhet. Szerencsére az iPhone üveg hátlapja elég erős ahhoz, hogy kezelje az ütést és még ha el is törik, elvileg nem lesz nagy hatással a készülék működésére.

A törött hátsó üveggel továbbra is használható a telefon. De nem titok, hogy a törött üveg felsértheti az ujját és a tenyerét, ezenkívül a repedés tovább növekedhet, és több kárt okozhat. Mindezek mellett egyáltalán nem néz ki jól és a vezeték nélküli töltés lehetősége is veszélybe kerülhet.

Mégis sokan halogatják a törött hátlap cseréjét és ennek egy oka van: a magas díjak, melyet egyes szervízek kérnek a bonyoltult javítási munkáért. A MobileClinic ebben (is) gyors és költséghatékony megoldást tud kínálni a lézeres technológia segítségével.

Lézeres technológia alkalmazása törtött hátlapi üvegcsere során

Szervizünk egy olyan speciális lézer berendezést használ, mely kifejezetten az okostelefonok hátsó üvegének javítására, cseréjére terveztek. A gép pontosan irányított lézersugarának segítségével leválasztható az okostelefonok (például iPhone, Samsung, Xiaomi stb.) középső kerete, előlapja, illetve hátsó üvege.

A berendezés nélkül a javítás igen bonyolult és időigényes lenne, ráadásul a hátlapi üveg eltávolításához az eszközt extrém hőmérsékletnek kellene kitenni.

Szervizünkben a lézeres hátlapcsere mindössze 10-15 percet vesz igénybe. Ezen felül a szerelési és ragasztási idővel szükséges még számolni.

Hogyan történik a lézeres üveghátlap csere?

A lézersugár  elégeti az üveg ragasztóját, valamint eltávolítja a teljes üveget a keretről. Ahogy a lézer áthalad az üvegen elpárologtatja a festékeket az üvegen és az alatta lévő fémfelületen. Ezt követően az üveg könnyen eltávolítható lesz.

Mennyibe kerül az üveghátlap csere?

A MobileClinic üzleti partnerei és vásárlói részére kedvezményes áron biztosítja az üveg hátlapcserét bármely típusú iPhone készülék esetében.

IPHONE SZERVIZ ÁRLISTAKAPCSOLAT