Üzleti ügyfeleknek

Okostelefonok javítása, értékesítése cégek részére

Az Adversum Kft. kiemelt informatikai szerviz szolgáltatása mellett, vállalati ügyfelei részére okostelefon javítási és értékesítési feladatokat is biztosít kedvezményes díjon. közel egy évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően teljesíteni tudjuk az Ön vállalkozásának minden javítási igényét legyen szó okostelefon (Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) flottáról, tabletről vagy laptop / asztali számítógép teljes körű szervizeléséről.

Gyorsaság és megbízhatóság

Vállalati ügyfeleink ideje a legfontosabb

  • Szervizfutár szolgáltatás oda-vissza: Szolnokon vagy környékén akár még aznap elmegyünk a javítandó készülékért, majd az expressz javítás után vissza is szállítjuk. Díjainkról itt található bővebb információ.
  • Express szerviz szolgáltatás: Céges ügyfeleink részére egy munkanapon belül vizsgáljuk be a készüléket és adunk kedvezményes árajánlatot. Az esetek többségében (ez hibától függő) még aznap meg is javítjuk a hibás eszközt.

Költséghatékony javítás

Céges partnereink részére kedvezményes árak

  • Egyedi díj: igényfelmérést követően dolgozzuk ki az egyedi kedvezményes díjakat céges partnereink részére
  • Egyedi fizetési konstrukciók: szerződésben meghatározott, egyedi igényekre szabott fizetési feltételeket biztosítunk (akár 30 napos fizetési határidővel is)
  • Dolgozói kedvezmény: Szerződött vállalati partnereinknél dolgozók részére külön kedvezményt biztosítunk az okostelefonok és tabletek javítási díjából.

Garancián túli javítás

Céges okostelefon flották garancián túli szervizelése

  • Garanciavállalás: az általunk végzett javításokra 6 hónap garanciát vállalunk, alaplapi javítások esetén pedig 1 hónapot.
  • Adatbiztonság: GDPR irányelvek maximális betartása mellett dolgozunk
  • Szakértelem: közel egy évtizedes tapasztalattal rendelkezünk IT és okostelefon szervizelés terén, így szoftveres vagy hardveres probléma esetén is segítségére lehetünk.

Kiegészítő szolgáltatások

Megbízható beszállítói háttérrel rendelkezünk

  • Új készülékek értékesítése: igény esetén segítünk beszerezni a kívánt új okostelefonokat. Új telefon vásárlása esetén az adatköltöztetést díjmentesen vállaljuk céges ügyfeleink részére.
  • Kiegészítők: tokok, töltők, kijelzővédők, autós tartók és egyéb prémium tartozékok széles választékát kínáljuk. A legújabb technológiának számító hidrogél fóliáról és annak előnyeiről itt olvashat.

Referenciáink

Büszkék vagyunk arra, hogy számos kis- és középvállalkozás mellett több nagyvállalat is szerződött partnerként a mi szolgáltatásainkat választotta:

Legyen Ön is a partnerünk!

Várjuk megkeresését az alábbi űrlap használatával:

Contact Form Demo (#4)