Online fizetés bankkártyával

Tisztelt Vásárlónk!

A MobileClinic (Adversum Kft.) részére a kártyaelfogadás lehetőségét a SimplePay by OTP Mobil Kft. biztosítja. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a Simple Pay by OTP Mobil Kft. fizetőoldalára. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.

MELYEK A TRANZAKCIÓ LÉPÉSEI?

  1. A Fizetési módoknál válassza a SimplePay by OTP Mobil Kft. lehetőséget.
  2. A rendelés összegzése után a „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a Simple fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
  3. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
  4. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
  5. A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint a Simple rendszere visszairányítja a webáruház oldalára.
  6. Sikeres fizetés esetén rendszerünk automatikusan folytatja rendelése feldolgozását, melynek állapotáról tőlünk is e-mailt kap.

 

A SimplePay fizetési tájékoztatóját ITT tudja megtekinteni.

További információ: www.simplepay.hu