Ilyen új emojikat kapnak hamarosan az iPhone felhasználók

Márciusban érkezik az Apple eszközeire az iOS 17.4-es frissítése, amellyel – sok egyéb újítás mellett – új emojik is elérhetővé válnak a felhasználók számára – írja a MacRumors.

Amint a 24.hu beszámolt róla, a Unicode Consortium nevű szervezet még tavaly jelentette be, hogy korábban sosem látott hangulatjelekkel bővíti a több 3500 emojit tartalmazó kínálatot. Az új ikonok természetesen nemcsak az Apple eszközeire érkeznek, hanem előbb-utóbb minden okoskészüléken és platformon elérhetővé válnak majd, csak némi időbeli különbséggel. Annyi azonban bizonyos, hogy a iPhone-okon már márciusban – az iOS 17.4 telepítését követően – kedvünkre küldözgethetjük őket.

Az eddigi felhozatal fejét rázó és bólogató arcokkal bővül, de kapunk főnixet, barna gombát, limeszeletet, törött láncot és gendersemleges családokat is.

Forrás: wps.com

Az iOS 17.4 legnagyobb újdonsága azonban nem a vadiúj hangulatjelek bemutatkozás lesz, hanem hogy az App Store mellett más alkalmazásboltok is elérhetővé válnak majd az Apple eszközein.

Forrás: hvg.hu

Képek forrása: Saját szerkesztés, wps.com