Az Apple iPhone 16 Pro különleges, színezett hátsó üveget kaphat

Az Apple iPhone 16 Pro pletykák továbbra is szárnyalnak, és a legújabb a hátsó üveg megváltoztatásával jár.

A Weibo-bejegyzés szerint (ShrimpApplePro) az Apple az egyéni kettős ioncserélő üveg eljárást hozhatja az őszi prémium modellbe. A pletyka az iPhone 16 Pro színeiről is szól, eszerint lesz űrfekete, szürke, fehér és rózsaszín. A mai hírekkel párosítva talán jobb elképzelésünk lesz arról, hogyan fog kinézni az iPhone 16 Pro hátsó üvege.

Az Apple már az iPhone 15-ös vonalon használja a színes infúziós hátsó üveg technikát. Ez lehetővé teszi, hogy színes, jégszerű hatást keltve átláthasson az üvegrétegen. „Az innovatív, új dizájn olyan hátsó üveget tartalmaz, amelynek színe az egész anyagon át van töltve” – mondja az Apple az iPhone 15-ről. „Az üveg egyedi kettős ioncserélő eljárása és az űrrepülőgép-minőségű alumínium ház segít az iPhone 15 hihetetlenül tartóssá tételében.”

Az iPhone 16 Pro természetesen titán vázra fog támaszkodni, nem alumíniumra, mint ma az iPhone 15 Pro. Az Apple tovább magyarázza az üvegtechnikát, amely a pletykák szerint az iPhone 16 Pro-ra érkezik:

„A szuperfinom fémionok színt ágyaznak be az üvegbe – minden színhez egyedi összetétellel. Ezután az üveget nanokristályos részecskékkel csiszolják, és maratják, hogy texturált matt felületet kapjanak. Az iPhone 15 Pro fekete, fehér, kék és natural színekben kapható, és texturált matt üveg hátlappal rendelkezik.

Míg az iPhone 15 üvegkialakítása egyedi megjelenést kínál, az Apple továbbra is az iPhone 15 Pro hátsó üvegét hirdeti a legtartósabbnak. Emiatt többet kell várnunk erről a témáról, mielőtt bármilyen valószínűséget rendelnénk hozzá. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy az Apple meg fogja különböztetni az iPhone 16 Pro designját az iPhone 15 Pro megjelenésétől.

Forrás: telefonguru.hu

Kép forrása: 9to5mac.com