Úgy támadt fel az iPod shuffle, ahogy arra kevesen számítottak

A TikTok-videósok körében egyre népszerűbb az Apple régi zenelejátszója, az iPod shuffle, amelynek új használati módot találtak.

Az Apple valamivel több mint 15 évvel ezelőtt dobta piacra a zenelejátszója, az iPod shuffle második generációs változatát. Az idő azonban eljárt felette – ahogy a későbbi változatok felett is –, ezért 2017-ben úgy döntött a cég, hogy az okostelefonok és a változó zenefogyasztási szokások miatt már nincs értelme ilyen eszközt árulni.

Az azóta eltelt években viszonylag kevés iPoddal lehetett találkozni, ám könnyen lehet, hogy a jövőben ismét népszerűvé válik majd a termék. A 9to5mac beszámolója szerint ugyanis a TikTokra egyre több olyan videó kerül fel, amelyben egészen új felhasználási módot találtak a kütyünek: hajcsatként használják.

A tiktok videót december 12-én töltötték fel, azóta pedig már több mint 2 millió megtekintést és több mint 350 ezer megosztást szedett össze, ami azt mutatja, új trend van terjedőben. Kérdés, hogy ez milyen hatással lesz majd a használt iPodok árára, kinövi-e magát a trend annyira, hogy az Apple elgondolkodjon egy újabb változat kiadásán.

forrás: hvg.hu