Samsung Smart Keyboard Trio 500: hatékony munkaeszköz, amely bárhol használható

A mobilközpontú hétköznapokban általánossá vált az otthoni tanulás és a távmunka. Azok számára, akik a hatékonyabb, fizikai billentyűzeteket használnák, de nem szívesen hordanak mindenhová laptopot, a könnyű Samsung Smart Keyboard Trio 500 lehet az ideális megoldás. A letisztult kialakítású, keskeny billentyűzet remekül elfér egy kisebb táskában és egyszerre akár több eszközhöz is csatlakoztatható, a gyorsbillentyűknek köszönhetően pedig remekül használható multitasking környezetben is.

 

Több eszközhöz is csatlakoztható

A Smart Keyboard Trio 500 pillanatok alatt beállítható és biztonságosan csatlakoztatható a legtöbb okoseszközhöz. A bekapcsolás után elég lenyomni a Bluetooth gombot, amely értesítést küld a közeli készülékre. Az értesítésen a „csatlakozás” feliratra kattintva megjelenő hatjegyű kód beírása után a billentyűzet használatra kész.

 

A Samsung Smart Keyboard Trio 500 akár három különböző eszközhöz is csatlakozhat egyszerre Bluetooth-on keresztül, a felhasználók pedig egyetlen gombnyomással válthatnak ezek között. A laptopon gépelt szövegről egy gyorsbillentyű lenyomásával átválthatnak az okostelefonjukra, hogy megválaszoljanak egy üzenetet.

 

Az alkalmazások egy érintésre elindulnak

A Samsung Smart Keyboard Trio 500 működése könnyedén testreszabható. A felhasználók minden eszközön kiválaszthatják három kedvenc alkalmazásukat, amelyek azonnal megnyithatók a beépített, programozható gyorsbillentyűk egyikével. Ha a felhasználók inkább tableten néznének videókat, míg a közösségi médiát telefonjukkal használnák, a Samsung Smart Keyboard Trio 500 ennek megfelelően állítható be, így az indítógombokkal más-más alkalmazást nyithatnak meg minden csatlakoztatott eszközön.

 

PC-szintű felhasználói élmény

A Smart Keyboard Trio 500 billentyűzettel egyetlen gombnyomással DeX módba helyezhetők a Galaxy okostelefonok vagy táblagépek. Az egyedi Samsung platform egy gombnyomással asztali számítógépes élményt hoz el a kisképernyős mobileszközökre. Amikor egy laptop hatékonyságára van szükség, a Smart Keyboard Trio 500 és a Samsung DeX együttesen teljeskörű megoldást kínál a jegyzetkészítésre, az e-mailek kiküldésére és az egyéb feladatok hatékony elvégzésére okostelefonon vagy tableten.

forrás: samsung.com