Megtörtént a hivatalos bemutató. Megújult a P-széria. Mutatjuk a részleteket és az árakat.

A HUAWEI P50 Pro-t elődjénél nagyobb képernyővel szerelték fel, miközben könnyebb és vékonyabb, így kényelmesen elfér a tenyérben. A HUAWEI P50 Pro 3D hajlított üveg kijelzője a teljes P3 széles színskálát és akár 1,07 milliárd szín megjelenítését is támogatja, ezáltal a színeket pontosan és élethűen adja vissza.

A Huawei teljesen új kamerarendszert épített a P50 Pro-ba. A Dual-Matrix duplagyűrűs kamerarendszer egy RGB kamerát, egy monokróm kamerát és egy többspektrumú érzékelőt is tartalmaz, ezáltal lehetővé teszi, hogy a felhasználók rendkívüli tisztaságú és élethű képeket készítsenek nagy dinamikatartománnyal. A valóságot élethűen visszaadó fényképezésért a Huawei XD Optics és az XD Fusion Pro továbbfejlesztett megoldásai felelnek. A Huawei XD Optics az iparág első olyan átfogó képjel-helyreállító rendszere, amely számítások alapján javítja az optikai hibákat a finom részletek reprodukálása érdekében, és a képinformáció akár 25 százalékát is visszaállítja.

A P50 Pro True-Chroma kamerája a fő kamera fényfelvételét javítja, ezáltal a képek tisztábbak, gyenge megvilágítás esetén világosabbak és részletesebbek lesznek. A csoportképeken a felhasználók ráközelíthetnek az egyes alakokra, és továbbra is éles részleteket és textúrákat láthatnak minden személyen. A Szuper HDR technológia, optimalizálja a fényt és az árnyékot, ezáltal gazdagabb textúrákat és hangsúlyosabb rétegeket hoz létre.

P50 Pro két fajta kivitelben lesz kapható, kakaó-arany és fekete-arany (Golden Black) színekben. A HUAWEI P50 Pro 449.900 Ft-os ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető. Akik február 1-20. között előrendelik a készüléket, HUAWEI WATCH GT 3-at kapnak ráadásként.

 

P50 Pocket Fehér színben érkezik. A Fehér színt a gyémántok ihlették, ultravékony üveg hátlapjával. A HUAWEI P50 Pocket 499.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető. Akik február 1-20. között előrendelik a készüléket, HUAWEI FreeBuds Lipstick-et kapnak ráadásként.

Mindkét modellverzió elérhető a Huawei hivatalos hazai webáruházában.

forrás: telefonguru.hu