Magyarországon is elérhetőek a Samsung legújabb hajlítható okostelefonjai, valamint okosórái és tabletjei

Magyarországon is elérhetőek a Samsung várva várt készülékei: a hajlítható Galaxy Z Flip5 és Galaxy Z Fold5 okostelefonok, valamint a Galaxy Watch6 és a Galaxy Tab S9 széria legújabb modelljei. 

Galaxy Z Flip5 és Galaxy Z Fold5 a vállalat forradalmi hajlítható szériáinak ötödik generációs készülékei, a Flex zsanérnak köszönhetően még tovább fejlesztett formatervezéssel és kialakítással. Az új eszközök iránt világszerte óriási a kereslet, az előrendelési számok rekordot döntöttek többek között a latin-amerikai, délkelet-ázsiai és az európai piacokon, ahol a vásárlók 65%-a döntött a Galaxy Z Flip5 mellett. Magyarországon is nőtt a Flip5 és Fold5 eladásainak száma az előző generációhoz képest.

A Galaxy Z Flip5, Galaxy Z Fold5, Galaxy Watch6 és Tab S9 sorozat augusztus 11-től elérhető Magyarországon is.

A Galaxy Z Flip5 színvilágát a természet ihlette – a készülék Menta, Grafit, Levendula és augusztus végétől Krém színekben is elérhető. A készülékhez a felhasználók – többek között – rögzítővel ellátott Átlátszó tokot, valamint FlipSuit tokot választhatnak. A Galaxy Z Fold5 elegáns Jeges Kék és Fekete színekben kapható, a telefonhoz új kiegészítőként érkezik a külön megvásárolható, praktikus és stílusos Vékony S Pen tok.

A Galaxy Watch6 két méretben kapható: a 44mm-es modell Grafit és Ezüst, a 40mm-es modell Grafit és Arany színekben. A Galaxy Watch6 Classic óra a közkedvelt forgó lünettával Fekete és Ezüst színekben, 43 és 47mm-es változatban elérhető.

A Galaxy Tab S9 széria két színben – Bézs és Szürke[3] – három méretben megvásárolható: a Tab S9 Ultra 14,6 colos, a Tab S9+ 12,4 colos, a Tab S9[4] pedig 11 colos kijelzővel.

A Samsung Galaxy Z Flip5, Galaxy Z Fold5, Galaxy Watch6 okosórákról és Galaxy Tab S9 tabletekről további információ érhető el a vállalat weboldalán.

forrás: samsung.com