Különleges kamerarendszerrel mutatkozik be a Samsung Galaxy S22 és S22+

A Samsung bemutatja legújabb, a kreativitást és önkifejezést támogató csúcskészülékeit, a Galaxy S22 és S22+ okostelefonokat. A Galaxy S22 és S22+ dinamikus kamerarendszerei a továbbfejlesztett intelligens képfeldolgozással képesek minden pillanatból a lehető legtöbbet kihozni. Az egyedi kialakítású csúcsmobilokat fenntartható anyagokkal tervezték, így azok nemcsak stílusosak, hanem környezettudatosak is.

A Samsung legokosabb kamerájával tiéd az éjszaka

A Galaxy S22 és az S22+ a kamerateljesítmény új szintjét hozzák el, így a felhasználók azonnal, kiváló minőségben oszthatják meg az élményeiket. A Galaxy S22 széria új Nightography, éjszakai felvételek funkciójának, a 23 százalékkal nagyobb szenzornak és az új, adaptív pixelszenzornak köszönhetően a kamera több fényt képes összegyűjteni, így részletesebb, élénkebb képek készíthetők, akár sötétben is. A Galaxy S22 és az S22+ is 50 MP főkamerával, 10 MP teleobjektívvel és 12 MP ultraszéles látószögű lencsével érkezik, így a fotók minden alkalommal kiváló minőségűek lehetnek. Az új Automatikus kameraigazítás funkció képes felismerni és követni egyszerre akár 10 személy mozgását is, akikre automatikusan fókuszál a kamera, így a családról vagy barátokról készített videókon mindenki tisztán látszik majd. Mindkét készülékben a továbbfejlesztett, mesterséges intelligencia alapú Digitális videóképstabilizátor segíti a videózást és csökkenti a rázkódást, így akár mozgás közben is profi felvételek készíthetők.

 

A Galaxy S22 és az S22+ a Samsung legújabb MI alapú technológiájával emeli új szintre a fotók minőségét. A Portré módban készült felvételek még tisztábbak lehetnek a Mesterséges intelligencia alapú mélyérzékelővel, az algoritmusnak köszönhetően pedig, a fényképeken látható arcokon a legapróbb részletek is élesen kivehetők lesznek. A megoldás ugyanilyen jól működik a kisállatok esetében is. A Galaxy S22 széria új Kisállat portré módjával az állatok szőre nem mosódik bele a háttérbe, így a házikedvencekről még élesebb képek készíthetők.

 

Kimagasló teljesítmény, amely tartja a lépést

A Samsung első 4 nm processzorával érkező Galaxy S22 és az S22+ készülékekere a legpörgősebb időszakban is egész nap számítani lehet. Az eddigi leghatékonyabb mesterséges intelligenciának és a gépi tanulásnak köszönhetően a készülékek kiemelkedő teljesítményre képesek, legyen szó streamelésről vagy munkáról. A hálózati viselkedés elemzésével a készülék hatékonyabbá teszi az alkalmazások teljesítményét és az éppen használt appra koncentrálja az erőforrásokat, így a használat még kényelmesebb lesz.

 

A szupergyors processzor mellé hosszú üzemidejű akkumulátor is szükséges, amely a Galaxy S22 esetében egész nap, a Galaxy S22+ mobilnál pedig akár egy napnál tovább is tart. A 25 wattos gyorstöltés pedig mindkét készülék esetében még rugalmasabb használatot tesz lehetővé, a Galaxy S22+ pedig támogatja a 45 wattos szupergyors töltést is, így az akkumulátor még rövidebb idő alatt indulásra kész lehet.

 

A Galaxy S22 készülékek lenyűgöző kijelzőin még nagyszerűbb élmény a felhasználók kedvenc filmjének vagy sorozatának streamelése. Mindkét modell Dinamikus AMOLED 2X kijelzővel érkezik, amely játékra és tartalomfogyasztásra is kiválóan alkalmas. A Galaxy S22 6,1 colos kijelzője és a Galaxy S22+ 6,6 colos paneljét is intelligens Láthatóságjavító technológiával tervezték, amely automatikusan a környezeti fényhez igazítja a kijelző működését és javítja a kontrasztot, így a tartalmak a lehető legjobb minőségben jelennek meg. A hardveres fejlesztéseknek köszönhetően tovább nőtt a kijelző fényereje is, az S22 esetében ez 1300 nites maximális fényerőt jelent, az S22+ pedig akár 1750 nites teljesítményre is képes.

 

Az S22 és S22+ biztosítja a folyamatos kapcsolatot a felhasználók között. A Samsung és a Google együttműködésének köszönhetően elérhető a Google Duo[9] élő megosztás[10], amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók közösen nézzenek meg fotókat vagy együtt készítsenek jegyzeteket, akkor is, ha éppen távol vannak egymástól.

forrás: samsung.com