Jó hír jött, ha autójában a Waze-t használja

Az Apple streaming zenei szolgáltatása ezentúl közvetlenül is elérhető lesz az iPhone-osok számára az igen népszerű, Google-tulajdonban lévő navigációs alkalmazásból.

Nem kell ide-oda váltani a Waze és az Apple Music között, ha valaki vezetés közben válogatna az Apple zenei könyvtárából, ugyanis az Apple Music mostantól közvetlenül is elérhető a Google tulajdonában lévő, iOS-es Waze-ből.

Az egyesülést egy blogbejegyzésben jelentette be a Google, kihangsúlyozva, hogy a Waze már évek óta együttműködik az audioszolgáltatásokkal, hogy a legjobb, legbiztonságosabb és legszórakoztatóbb zenei élményt nyújthassa. Mostantól az Apple Music is integrálódik a Waze-be, ami hozzájárulhat a biztonságos vezetéshez.

Az alkalmazások közötti közvetlen kapcsolat azt jelenti, hogy közvetlenül a Waze Audio Playerből lehet elérni az Apple Music tartalmait, ami több mint 90 millió dalt, több tízezer válogatott lejátszási listát, az Apple Music Radiot és még sok mást jelent, s mindezeket a navigálás megszakítása nélkül, illetve az Apple Music alkalmazás megnyitása nélkül.

A Waze-hez korábban már több audio streaming szolgáltatás is csatlakozott, így a Spotify, a Pandora, a Deezer vagy a TuneIn. Az egyéb népszerű zenei szolgáltatásokon, például az Amazon Musicon, a YouTube Musicon, az iHeartRadión kívül a Waze még száms podcast-, hír- és hangoskönyv-alkalmazást is támogat, szóval igencsak ideje volt már, hogy egy olyan jelentős szolgáltatás is „belépjen” a Waze-be, mint az Apple Music.

forrás: hvg.hu