Hivatalos: “California Streaming” iPhone 13 esemény szeptember 14-én!

Ahogyan az már pár napja kiszivárgott, a következő eseményt az Apple szeptember 14-én fogja tartani, amiről most már a hivatalos meghívó is megérkezett, és ami a már megszokott módon csak online kerül megrendezésre a járványhelyzet miatt.

A menetrend szerint szeptember 14-én, helyi idő szerint reggel 10 órakor kezdődik majd az Apple keynote-ja. A bejelentést az Apple most is a Steve Jobs Theater-ből fogja közvetíteni, és hazánkban az időeltolódás miatt ez szokás szerint 19 órára esik.

A keynote-on elsősorban az új iPhone-okat jelenti majd be az Apple, amelyek kapcsán többek között kisebb szenzorszigetről, frissített kamerákról, illetve 120Hz-es képfrissítésű kijelzőről szóltak a pletykák.

Ezen felül a hírek szintén megemlítik az Apple Watch Series 7-et, amely elvileg új designt, nagyobb kijelzőt, és új színt is kaphat, bár itt az is felmerült, hogy az Apple-nek nehézségei vannak a gyártással, ami így alacsony indulási készletet is előre vetít.

Szintén régóta szó van már az AirPods újabb generációjáról, az AirPods 3-ról, amely az AirPods Pro-hoz hasonló kialakítással érkezhet, de a cserélhető szilikon harangok nélkül. A külföldi sajtóban felbukkant az is, hogy akár egy új iPad mini és egy új, belépő szintű iPad bejelentése is várható.

Amire viszont valószínűleg nem számíthatunk, az az új Mac-ek bemutatása, mert azokat a pletykák egy októberi vagy novemberi eseményre tippelik inkább.

forrás: szifon.com