Gyors és időtálló PRO Plus és továbbfejlesztett EVO Plus microSD kártyák a Samsungtól

A Samsung bemutatja az új PRO Plus microSD és az újratervezett EVO Plus microSD kártyákat. A 2021-es kártyákkal a vállalat a felhasználók széles körének nyújt ideális megoldást, legyen szó otthoni vagy professzionális körülményekről. Az új microSD kártyák számos különböző kapacitású kivitelben, kiemelkedő olvasási és írási sebességgel, valamint időtálló kialakítással érkeznek. 

Az új microSD kártyák ideálisak lehetnek mobileszközök memóriájának bővítésére és magas minőségű fotók rögzítésére, 4K Ultra HD (UHD) videók és más tartalmak kezelésére akciókamerákon és drónokon, akár extrém körülmények között is.

A legújabb Samsung microSD kártyák fejlett védelemmel rendelkeznek, kettővel több réteg tartja őket biztonságban, mint a korábbi modelleket, így képesek ellenállni a víznek, az extrém hőmérsékleteknek, a röntgensugaraknak, a kopásnak, a leejtésből adódó károknak és a mágnesességnek is.

A Samsung microSD kínálatának legújabb darabjai, a PRO Plus microSD kártyák, a tartalomgyártók számára készültek, kivételes olvasási és írási sebességük akár a 160 MB/s, illetve a 120 MB/s-ot is elérheti. A PRO Plus microSD kártyák 128 GB, 256 GB és 512 GB kapacitással érhetők el.

forrás: samsung.com