Bemutatkozik a Samsung Galaxy S22 Ultra

Az új Galaxy S22 Ultra készülékkel két okostelefonsorozatának legnépszerűbb funkcióit egyesíti a Samsung. Az új eszköz a Note széria kiemelkedő teljesítményével és a Galaxy S mobilok professzionális kamerájával lépett szintet. A beépített S Pennel, továbbfejlesztett Nigthography, éjszakai felvételek funkcióval és az akár több mint egynapos üzemidővel érkező Galaxy S22 Ultra a Samsung eddigi legerőteljesebb Ultra készüléke. 

„A Samsung célja, hogy prémium készülékei évről évre egyre magasabb minőséget képviseljenek – mondta el TM Roh, a Samsung MX (Mobile eXperience) üzletágának vezetője és elnöke. – A Galaxy S22 Ultra a Galaxy Note széria népszerű funkcióit és az S sorozat legjobb megoldásait is felhasználva vált igazán különlegessé. Ez az eszköz hatalmas előrelépés a mobiltechnológiában, és új, prémium sztenderdet hoz el a Galaxy szériába.”

 

Legyen szó a kreatív lehetőségekről, a hatékonyságról vagy a teljesítményről, a Galaxy S22 Ultraban megtalálható minden, a Note mobilok különlegességét jelentő megoldás, így az ikonikus S Pen is az okostelefon tartozékaként érkezik[1]. A Galaxy S széria legújabb tagjai, a Galaxy S22 és S22+ készülékek újításain kívül a Galaxy S22 Ultra számos különleges funkcióval emelkedik ki a Samsung kínálatából.

 

Az S széria legerősebb készüléke

A Note felhasználók egyik kedvence, a beépített S Pen megérkezett az S szériába és gyorsabb, mint valaha. A késleltetés 70 százalékkal alacsonyabb, így a felhasználók kényelmesebben és természetesebben írhatnak vagy rajzolhatnak a nagyméretű kijelzőre és könnyebben használhatják az alkalmazásokat. Az S Pennek köszönhetően az S22 Ultra több lehet egy átlagos telefonnál. A Note szériából ismert megoldások továbbfejlesztésével az új készülék különleges felhasználói élményt nyújt.

 

A Galaxy S22 Ultra letisztult, prémium kinézetéhez a fémkeret és a hátlapba beolvadó kamerarendszer egyaránt hozzájárul. A különleges, matt üveg felülettel még elegánsabb az S22 Ultra stílusos kialakítása, amelyben megtalálhatók a Galaxy Note készülékekre jellemző ikonikus dizájnelemek is. A Galaxy S22 Ultra négy, természet által inspirált árnyalatban érkezik, Fantomfekete, Fantomfehér, Zöld és idén először, Burgundi színekben lesz elérhető.

forrás: samsung.com