Az eddigi pletykák alapján ezekre számíthatsz majd a 2022-es iMac Pro-tól

Szóval most beáldozzuk magunkat és összeszedjük az elérhető információkat a 2022-ben bemutatásra kerülő iMac Pro-ról, hogy érkezhessen valami új is. Vágjunk bele!

 

Idén áprilisban az Apple bemutatta az új, 24 colos M1 chippel felszerelt iMac-et.

Ez az iMac leváltotta a termékpalettán a korábbi, Intel processzoros 21,5 colos iMac-et, de az Apple továbbra is árulja a 27 colos iMac-et Intel procival, annak helyére ugyanis valami combosabbat terveznek.

Elképzelhető, hogy nőni fog a kijelző mérete, hiszen azt már a 24 colos iMac bemutatása előtt is pletykálták, hogy az Apple esetleg 32 colos iMac-en dolgozik.

Ez azonban közel sem garantált, egyedül abban lehetünk biztosak, hogy az Apple szeretne leállni az Intel processzoros 27 colos iMac gyártásával. Idén nyáron Mark Gurman még úgy gondolta, hogy ez a váltás idén ősszel meg fog történni, de sajnos csak félig volt igaza.

Azért az Apple mutatott be olyan dolgokat idén ősszel, amikből lehet következtetni a feltételezett iMac Pro technikai tulajdonságaira. Itt most természetesen a 14 és 16 colos MacBook Pro modellekre gondolok, melyek belsejét ha az Apple bedobja egy 27 colos iMac házába, máris kiváló gépet alkotnának. Ennek kapcsán az első hír október végén futott be.

A MacRumors legújabb hírgyűjteményében azt állítja, hogy az Apple belsőleg iMac Pro-nak nevezi ezt a gépet, de az, hogy a marketing osztályuk is egyetért-e majd ezzel, egyelőre nem tisztázott.

forrás: szifon.com