AdGuard: az egyik legjobb reklámblokkoló macOS-re és Windows-ra

A reklámok blokkolása nem újkeletű dolog, azonban a fizetős cikkek, vagy éppen a reklámblokkolók blokkolása már annál inkább. Az AdGuard segítségével a reklámblokkoló blokkolókat is kikerülhetjük és megszűnnek a teljesen érdektelen vagy politikai témájú YouTube reklámok is.

A reklámokkal önmagában szerintem nincs probléma. Sőt, én kifejezettem szeretem, ha jól célzott reklámot kapok. Ha például a Cadbury csokira keresek rá, akkor kaphatok később Cadbury csokis reklámokat probléma nélkül, valószínűleg vásárolni is fogok. De például PC számítógépházas hirdetéseket teljesen feleslegesen jelenít meg számomra a Google. Az AdGuard segítségével kényelmesen szűrhetjük ki a nem kívánt hirdetéseket és mindez ki is próbálható az ingyenes Safari bővítménnyel!

Ezen kívül a teljes verzió képes elrejteni minket a világhálón, így a nagyobb cégek, mint a Facebook vagy a Google sem tud minket követni és profilt készíteni rólunk. Ugye ez szükséges ahhoz, hogy célzott hirdetéseket kapjunk. Ezen kívül rendelkezik külön magyar nyelvi listával is, tehát a magyar weboldalakon lévő reklámokat is tökéletesen kiszűri. Rendelkezik még DNS szűréssel is.

forrás: szifon.com