A Galaxy Z Fold4, Galaxy Z Flip4 és a Galaxy Watch5 sorozat legújabb funkciói elérhetőek lesznek a korábbi Galaxy készülékeken is

Budapest, 2022. szeptember 8. – Még több személyre szabható lehetőség, intuitív multitasking és hatékonyságot növelő funkciók. A legújabb frissítések a korábbi generációs Galaxy eszközökön is elérhetők lesznek, hogy a felhasználók a legtöbbet hozzák ki a mindennapokbólEnnek érdekében a Galaxy Z Fold4 és Galaxy Z Flip4 legújabb One UI 4.1.1, valamint a Galaxy Watch5 sorozat One UI Watch4.5 verzióit a korábbi Galaxy összehajtható mobiljain és a Galaxy okosórák korábbi generációin is elérhetővé teszi.

 

A Galaxy Z Fold3 és a Galaxy Z Flip3 esetében a szoftverfrissítések szeptember 5-től kezdődően indulnak, és fokozatosan lesznek elérhetők  világszerte, illetve a One UI 4.1.1 a Galaxy Z Fold2, Galaxy Z Flip és Galaxy Z Fold[1] készülékekre is kiterjed majd. A One UI Watch4.5 pedig támogatott lesz a Galaxy Watch4 és a Galaxy Watch4 Classic[2] készülékeken is. Emellett a Galaxy Watch3 és a Galaxy Watch Active2 felhasználói is élvezhetik majd a One UI Watch4.5 bizonyos funkcióit érintő szoftverfrissítéseket[3].

 

Az alábbi funkciók a Galaxy felhasználók számára a One UI 4.1.1. és One UI Watch4.5 segítségével érhetők el.

 

Leegyszerűsített multitasking bővített kamerafunkciókkal

A Galaxy Z termékcsalád készülékei újraírták mindazt, amit korábban az okostelefonokról gondoltunk, a hatékonyság és a kreativitás egészen új oldalát megmutatva. A One UI 4.1.1 új, köztük a kamerára kiterjedő funkciói az amúgy is nagy teljesítményű készülékeket még magasabb szintre emelik.

 

Egy tálca mindfelett

A Galaxy Z Fold sorozat készülékei az alakváltás nagymesterei, miközben akár nyitott, akár csukott állapotban magas szintű funkcionalitást biztosítanak. A tálca[4] segítségével minden eddiginél gyorsabban elérhetők az alkalmazások, amelyek között könnyedén váltogathat a felhasználó, sőt, a PC-szerű kezelőfelületnek köszönhetően mindössze egy ujjtávolságra lesznek a kedvenc vagy legutóbb használt appok.

 

Számos új funkciót tartalmaz még a frissítés, amiről bővebben olvashat a www.samsung.com oldalon.

 

forrás: samsung.com