Az Apple a következő eseményt szeptember 7-én fogja tartani, amiről most már a hivatalos meghívó is megérkezett, és ami a már megszokott módon csak online kerül megrendezésre a járványhelyzet miatt.Ahogyan az utóbbi években már megszokhattuk, az Apple oldalára most is kikerült az esemény linkje. Ha pedig az oldal közepén látható logóra koppintunk, akkor most is egy kiterjesztett valóságos animációt kapunk, amiben a csillagok közé léphetünk, és megjelenik köztük az Apple logójának sziluettje.

A keynote-on elsősorban az új iPhone-okat jelenti majd be az Apple. Ezen felül a hírek szintén megemlítik az Apple Watch Series 8-at, amely talán új designt kaphat, amire szintén sokan várnak, illetve hőmérő funkcióval is rendelkezhet. Szintén régóta szó van már az AirPods Pro újabb generációjáról.

Amire viszont valószínűleg nem számíthatunk, az az új Mac-ek bemutatása, mert azokat a pletykák egy októberi vagy későbbi eseményre tippelik inkább.

Szoftveres oldalról pedig megtudhatjuk majd a jelenlegi béta szoftverek hivatalos megjelenési idejét is, bár az iPadOS 16 már biztosan októberre csúszik, és rögtön 16.1-ként jelenik majd meg, és a macOS Ventura sem várható ennél hamarabb.