Apple Watch Nike+ Series 5 44mm

154900 Ft

Asztroszürke színű alumíniumtok antracit-fekete Nike sportszíjjal.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

  • A doboz az összes gyári tartozékot tartalmazza
  • Elérhető magyar nyelvű menü
  • Az ár a 27%-os Áfát tartalmazza

 

lyen órát még nem látott a világ.

A kijel­zője sosem kapcsol ki. A mindig bekapcsolt Retina kijelző állandóan mutatja a számlapot. Teljesen magadra szabhatod. Az Apple Watch Studióban bármilyen szíjat választhatsz a kiszemelt tokhoz. És appokkal ügyel a szívedre. Ellenőrizd a pulzusod vagy a szívritmusod az EKG appal. * *Az EKG app használatához az iOS és a watchOS legújabb verziója, illetve Apple Watch Series 4 vagy újabb óra szükséges. Az EKG app használata 22 éves kor fölött ajánlott. Jelzi, ha túl nagy körülötted a zaj. Az új Zaj app figyelmeztet, ha környezeted zajszintje olyan nagy, hogy károsíthatja a hallásod. Egy érintéssel követheted rajta a ciklusodat. Az új Cikluskövetés app segítségével egyszerűen rögzítheted a menstruációs ciklusoddal kapcsolatos adatokat. Segít túlszárnyalni a fitneszcéljaidat. Mindenhez találsz edzéseket, bármi is mozgat. És részletes mérőszámokat kapsz, bármilyen szinten sportolsz.

Felállásra, mozgásra és edzésre is motivál.

A Tevékenység app gyűrűi segítenek, hogy szemmel tartsd fejlődésedet, és emlékeztetnek, hogy kevesebbet ülj és mindennap mozogj. Sőt, még a barátaidat is kihívhatod egy versenyre. Szinkronizálja a kedvenc számaidat. Az Apple Music teljes választéka mellett kedvenc podcastjaidat is hallgathatod. Remekül tájékozódik. Néha fent, néha lent. Bármerre sodor az élet, az óra iránytűje és magasság­mérője mindig megmutatja, merre jársz.

Pikpakk letölti az appokat.

Már a csuklódról elérheted az App Store kínálatát: másodpercek alatt megkeresheted és letöltheted órádra a legújabb appokat. Segít, hogy elérhető maradhass. Üzenetet küld­hetsz a Balcsi partjáról, és telefonálhatsz vagy zenét hallgathatsz túrázás közben. Gyorsan fizethetsz is vele. Vedd meg a reggeli kávédat, nézz magadnak egy új cipőt, vagy vacsizz egy étteremben. A biztonságos Apple Payjel egy pillanat alatt fizethetsz.

Figyelmeztet és értesít.

Finom rezgéssel jelzi, ha találkozód lesz, ha ideje felállnod és mozognod, vagy ha rád férne már egy lélegzetvételnyi szünet. És azt mondtuk már, hogy ez az óra az időt is mutatja? Ehhez fogható karórád még nem volt: száznál is több számlapját szinte a végtelenségig variálhatod, hogy saját stílusodhoz igazítsd. Csapasd csapatban. A Nike Run Club appal kiegészülve az Apple Watch Nike a tökéletes futótárs.

További információk

Színek

Asztroszürke